Anasayfa » , , , » San Andreas Fayı 2015 Full izle

San Andreas Fayı 2015 Full izle



Tür: 2015 Filmleri, Macera Aksiyon
IMDB Puanı: 7.4
California'da yaşanan ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasının ardından yaşanan arama kurtarma sürecinde, itfaiye eri Tom'un yaşadıklarını ön plana alan film, genç adamın duygusal hayatı ile sorumluluklarını dengede tutma çabasına odaklanıyor.
Kötü şöhreti ile bilinen San Andreas Fayı’nın kırılması ile 9 şiddetindeki bir depremle Kaliforniya sallanır. Bir arama kurtarma pilotu ve artık araları pek de iyi olmayan eşi, Los Angeles’tan San Francisco’ya, kızlarını kurtarmak için yola çıkarlar. Ancak, kuzeye yaptıkları bu tehlikeli yolculuk, henüz sadece bir başlangıçtır. Ve ne zaman en kötüsü artık bitti diye düşünseler, daha da kötüsü başlamaktadır.

Yönetmen: Brad Peyton
Oyuncular: Dwayne Johnson , Alexandra Daddario , Carla Gugino , Colton Haynes , Ioan Gruffudd


Etiketler: Andreas, San Andreas, San Andreas 2015, San Andreas 2015 filmi izle, San Andreas 2015 Full HD 720p İzle, San Andreas 720p izle, San Andreas Fayı, San Andreas Fayı 2015, San Andreas Fayı filmi, San Andreas Fayı izle, San Andreas filmi, San Andreas filmi izle, San Andreas filmi torrent indir, San Andreas full hd izle, San Andreas full izle, San Andreas izle, San Andreas Türkçe dublaj izle, San Andreas türkçe izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen izlediğiniz filmler hakkında fikrinizi paylaşın....

 
Destek : blog-dersleri | blog-dersleri | blog-dersleri
telif Hakkı© 2013. Güzel Bir Film İzle - Tüm hakkları saklıdır
Türkçe editleme tarafımızdan yapılmışdır -blog-dersleri- tasarım sahbi- Mas Template
barındırma Blogger